Hebei conqi Auto Parts Co., Ltd. introducerer dig til viden om lavtryksslanger

Hebei Conqi Auto Parts Co., Ltd. introducerer dig til viden om lavtryksslanger
Lavtryksslange, der transporterer mættet damp eller overophedet vand under 170 ℃, arbejdstrykket er 0,35 Mpa for damp og 0,8 Mpa for varmt vand.
Den følgende lille serie vil introducere dig til den relevante viden om lavtryksslange.
Typer og anvendelser af lavtryksslanger:
1. Den rene gummislange er lavet af ren gummi og er ikke blandet med andre råvarer.Dens arbejdstryk er meget lille, og den bruges generelt til slangespoler.
2. Gummislangen til trådspænding skal tilføje bomuldstråd i midten af ​​gummirøret.Antallet af lag af bomuldstråden svarer til forskellige tryk, som kan fremstilles efter dine krav.
3. Trykket på den stofspændte gummislange er meget højere end på de to andre typer gummislanger.Det er at lægge 3-5 lag gummidug i midten af ​​gummislangen.Forbedre trykket i slangen betydeligt.
4. Gummirøret med stålring og stålringforstærket gummislange er tilføjet ståltråd i midten af ​​gummirøret, hvilket ikke blot øger trykket i gummirøret markant, men også i høj grad forbedrer evnen til at modstå sprængning og ikke-deformation.Men denne slags slange har ikke mange anvendelsesmuligheder i branchen.
Dette er typen af ​​ovenstående fire typer slanger.Hvis slangen har revner, kan det generelt være forårsaget af ekstremt lav temperatur eller for højt tryk.Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på lavtryksslangens driftstryk under brug.

IMG_3063


Indlægstid: 02-02-2022